Київ потопає у дивовижних квітах каштанів (ФОТО)

Як виглядає центр столиці у травні

На вулицях Києва розквітлі дивовижні каштани. Про це розповіли у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

В мерії столиці оприлюднили фото квітучих каштанів в центрі Києва. Світлини цвітіння каштанів на Хрещатику зробив фотограф Михайло Криволапов.

"У Києві заквітли каштани. І цим все сказано, бо київські каштани – то любов!" — йдеться у дописі Київської міської військової адміністрації до оприлюднених фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Нагадаємо, у Бучі в парках, скверах та на вулицях розквітли сакури, каштани та магнолії. В мерії Бучі оприлюднили світлини з квітами та деревами на вулицях міста. А у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти

Дивіться фото квітучих дерев та квітів в парках та на вулицях Ірпеня.

Читайте також, що для збереження природи Києва розширять територію Голосіївського парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися