Парк письменників в Ірпені прикрасили квітучі сакури (ФОТО)

Як виглядає зона відпочинку у травні

В Парку письменників в Ірпені розквітлі сакури. Фото зони відпочинку оприлюднив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, передають "Коментарі".

"Обов’язково завітайте на прогулянку цим чудовим парком, стежками якого ходили Дмитро Павличко, Володимир Сосюра, Павло Загребельний, Микола Сингаївський, Всеволод Нестайко, Павло Глазовий та інші митці українського слова. Ірпінь — столиця української літератури!" — прокоментував Карплюк оприлюднені фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Нагадаємо, у Бучі в парках, скверах та на вулицях розквітли сакури, каштани та магнолії. В мерії Бучі оприлюднили світлини з квітами та деревами на вулицях міста. А у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти

Дивіться фото квітучих дерев та квітів в парках та на вулицях Ірпеня.

Читайте також, що для збереження природи Києва розширять територію Голосіївського парку.

Джерело: https://t.me/karpliukV/2143


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися