У Києві підвищують безпеку дорожнього руху: подробиці

На дорогах столиці поновлюють дорожню розмітку

У всіх десяти районах Києва поновлюють дорожню розмітку. Ці роботи виконують здебільшого вночі, щоб не впливати на трафік. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на комунальну корпорацію "Київавтодор", передають "Коментарі".

За інформацією комунальної корпорації, наразі 137 вулиць уже мають оновлену розмітку. Серед них: вул. Здолбунівська, вул. Горіхуватський шлях, просп. Науки, вул. Набережно-Рибальська, вул. Старовокзальна, Столичне шосе. 

Триває процес нанесення розмітки на вул. Павла Вірського, вул. Ружинській, Дарницькій площі, вул. Міській, вул. Стеценка, просп. Червоної Калини, просп. Лісовому, вул. Межигірській.

Окрім того, на більш ніж 400 вулицях, мостах і шляхопроводах нанесли розмітку в рамках капітальних і середніх ремонтів, виконаних у минулі роки.

Нагадуємо, що у Києві на Арсенальній площі невідомі особи нанесли розмітку на пішохідній частині. Розмітка не була погоджена із "Київавтодором", Національною поліцією та Департаментом транспортної інфраструктури КМДА.

Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району звернулось у поліцію щодо несанкціонованого нанесення розмітки.

Також у столиці триває облаштування кільцевих розв’язок для підвищення безпеки транспортного руху. Основні роботи закінчили на перехресті вулиць Ірини Бекешкеної та Едуарда Вільде у Дніпровському районі Києва.

Читайте также