Транспорт у Києві кардинально змінив маршрути (СХЕМИ)

Що треба знати пасажирам про зміни курсування громадського транспорту в столиці

У Києві змінили маршрути курсування тролейбусів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, рух громадського транспорту у Києві зміниться цього тижня. Так, з п’ятниці, 26 травня, буде відновлено роботу тролейбусного маршруту № 44. Це стало можливим завдяки завершенню дорожніх  робіт на круговій розв’язці на перетині проспекту Володимира Івасюка та вулиці Олександра Архипенка. Рух тролейбусного маршруту № 44  "Вулиця Північна - проспект Степана Бандери" буде організовано за постійною схемою руху.

Окрім того, з 27 травня та орієнтовно до 30 липня внесли зміни в маршрут тролейбусів № 42. Це зробили через роботи з капітального ремонту вулиці Олександра Довженка. Рух тролейбусів буде організовано від станції метро "Либідська" до вулиці Ольжича. Для зручності пасажирів маршруту присвоєно № 42-Д.

"Зупинка тролейбусів маршрутів №№ 22-К, 27, 30, 42-Д "Вулиця Дегтярівська" в напрямку руху до станції метро "Шулявська" буде тимчасово відмінена. Перепрошуємо за тимчасові незручності", — повідомили у КП "Київпастранс".

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекриють рух на вулиці Олександра Довженка через проведення ремонту доріг. Рух на Довженка буде частково обмежений з 27 травня до 30 липня. Дорожники замінять усі шари асфальту, оновлять тротуари та прокладуть новий колектор дощової каналізації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені. Окрім того, у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. 

Читайте також, що з Києва до Запоріжжя відновили курсування швидкісних поїздів.

Читайте также