Після ракетної атаки у Києві затримується транспорт через перекриття доріг

У столиці фіксують чергові наслідки повітряної атаки

У Києві внаслідок падіння уламків збитих ворожих ракет сьогодні, 29 травня, затримується рух громадського транспорту. Про це пасажирів попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, в столиці затримується рух тролейбусів №25, №27, №29, №30 та №31 по проспекту Степана Бандери — Оболонський проспект, в обох напрямках. Причина — перекриття руху поліцією унаслідок падіння уламку на проїзджу частину.

У Києві також затримується рух тролейбусів № 38 по вулиці Бойчука в напрямку станції метро "Видубичі" з причини перекриття руху поліцією внаслідок падіння уламку збитої ракети на проїзджу частину.

Затримується у столиці також рух автобусів №53 та №114. Причина — перекриття руху транспорту по вулиці Набережно-Рибальська — вулиця Електриків — Рибальський півострів.

У Києві уламки збитих ракет впали у кількох районах столиці. Надійшли повідомлення про виявлення шести уламків ракет:

·       Оболонський район: біля АЗС, на дорожнє покриття із займанням та на зелену зону;

·       Деснянський район: на територію одного з парків;

·       Дніпровський район: на дорожнє покриття в різних місцях.

В столичній мерії повідомили, що медики госпіталізували одного пораненого в Подільському районі Києва. В Подільському районі столиці уламки ракети також впали на проїжджу частину дороги. 

Нагадаємо, російські окупанти влаштували чергову масовану атаку на Київ в ніч на 29 травня, запустивши ракети та ударні дрони з різних напрямків. У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що столицю атакували безпілотниками Shahed-136 та ракетами Х-101 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Сили Протиповітряної оборони України знищили понад 40 повітряних цілей. Внаслідок збиття повітряних цілей у Подільському районі Києва уламки пробили дах житлового будинку. Інформації про потерпілих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблий. Про наслідки потужної повітряної атаки 28 травня розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Читайте також, що Київська кільцева електричка тимчасово не курсує між двома станціями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися