Під Києвом задля відпочинку розчистили озеро від сміття (ФОТО)

Як очищали водойму та облаштували територію

У Бучанському районі Київської області розчистили від сміття одне з озер. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

За даними мерії Бучі, очистили озеро від сміття, прибрали та облаштували територію навколо у Здвижівці. Небайдужі мешканці Бучанської громади тут розчистили пляж, посортували і прибрали сміття, відремонтували лежаки, встановили сітку на волейбольному майданчику, посадили дерева та кущі.

До благоустрою зони відпочинку на озері долучилися не тільки місцеві мешканці, а й комунальники, активісти та благодійники, які взяли активну участь у прибиранні. Тепер відпочивати на Здвижівському озері приємно, затишно і безпечно.

Нагадаємо, в містах під Києвом виникла екологічна проблема через перекриття каналізаційного колектору. Бучанський міській голова Анатолій Федорук заявив, що комунальне підприємство "Ірпіньводоканал" не вперше перекрив каналізаційний колектор на КНС №4. Через що стоки стікають у річку Буча та може виникнути екологічна катастрофа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області завдяки весняним паводкам відновилася обміліла річка Леглич. Іхтіологи здійснили поїздку до малих водойм Ржищівської громади та дослідили дев’ять водойм. Минулої осені в річці Леглич, що біля села Кузьминці, зовсім не було води. Весна внесла свої корективи і у травні на цій ділянці повно води.

Читайте також, де під Києвом розпочнуть капітальний ремонт греблі на річці Ірпінь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися