В центрі Києва на кілька місяців обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям про перекриття дороги у столиці

В Печерському районі Києва цього тижня вводять обмеження руху транспорту через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, в столиці розпочнуть капітальний ремонт на вулиці Шовковичній. Через ремонтні роботу рух транспорту частково обмежать із 1 червня до 31 серпня.

"Обмеження пов’язано із початком ремонту покриття із бруківки. Дорожники працюватимуть на ділянці від вулиці Дарвіна до вулиці Басейної. Найближчими тижнями триватиме підготовчий етап", — розповіли в "Київавтодорі".

Оприлюднена схема ділянки, де розпочнуть ремонтні роботи та обмежать рух транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що другий день поспіль у Києві перекрили Гаванський міст. Через це напередодні вдень та ввечері на вулиці Набережно-Рибальська утворилися великі затори у бік Оболоні, а громадський транспорт змінив маршрути. Причини перекриття Гаванського мосту поки що невідомі.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт дорігОкрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на вулиці Ентузіастів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися