Проїзд в електричках у Києві та регіоні радикально змінився (ФОТО)

Квитки на приміські поїзди тепер можна купити в терміналах

У Києві та Київській області встановили термінали для купівлі квитків на приміські поїзди. Про нововведення розповіли в компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

За даними перевізника, термінали для купівлі квитків на приміські електрички встановили на дев’яти станціях. Тепер пасажири можуть зручно купувати проїзні квитки та квитки на перевезення багажу, велосипедів та домашніх улюбленців. Придбати квитки можна на всі напрямки приміського сполучення Південно-Західної залізниці на приміському вокзалі станції Київ-Пасажирський, на Північній платформі, а також на станціях Дарниця, Видубичі, Буча, Ірпінь, Святошин, Тарасівка та Вишневе.

"Розрахуватись за ці квитки можна карткою будь-якого банку або будь-якими засобами з NFC-модулем, а валідація квитків відбувається стандартним чином - скануванням на турнікетних комплексах та пред’явленням квитка контролеру в поїзді", — зазначили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, вперше з початку повномасштабної війни в Україні швидкісний поїзд Інтерсіті+ сполученням Київ — Дніпро — Запоріжжя відновить курсування. В перший рейс поїзд вирушить з Києва через Дніпро до Запоріжжя з наступного місяця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві замовили випуск віртуальних транспортних карток для сплати за проїзд. За запровадження сучасних та інноваційних інструментів оплати проїзду зі столичного бюджету заплатять понад 20 мільйонів гривень. Віртуальна картка оплати проїзду у Києві дозволить столичній владі відмовитись від пластикових носіїв електронного квитка.

Читайте також, як та коли зміниться розклад руху приміських електричок до Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися