Під Києвом перекрили важливу дорогу: як об’їхати

Причини обмежень руху автотранспорту пов’язані з ремонтом

У Бучі обмежили рух автомобільного транспорту на залізничному переїзді по вулиці Вокзальній. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

За даними мерії, обмеження руху автотранспорту на залізничному переїзді тимчасові. Переїзд у Бучі закрили сьогодні, 1 червня. Проїзд автомобільного транспорту на залізничному переїзді планують відкрити в цей же день о 17:00.

Перекриття руху на залізничному переїзді в Бучі пов’язане з необхідністю проведення невідкладних аварійних робіт задля безпеки руху поїздів та автомобільного транспорту. На цій ділянці потрібно терміново замінити дефектне скріплення залізничних колій.

"На час ремонту буде організований пропуск автомобілів через залізничний переїзд по вулиці Заводській, через вулицю Яблунську та вулицю Чорних Запорожців", — поінформували у Бучанській міській раді.

Водіїв закликали врахувати обмеження при плануванні своїх маршрутів по Бучі.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт доріг. Окрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на станції метро "Палац "Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Через ДТП обмежили рух поїздів синьою лінією метрополітену та зачинили три станції. Наразі столичний метрополітен відновив роботу у звичному режимі. Також стало відомо, що внаслідок ДТП в метро жінка загинула під колесами поїзду.

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на Русанівці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися