Де у Києві зустріти Новий рік: добірка найцікавіших заходів

Де знайти святковий настрій та як розважитися у новорічні свята, читайте у нашій добірці

Наближається казкова пора новорічних свят, тож ми підготували для вас святкову афішу. Якщо ви не знаєте, куди піти на веселу зимову прогулянку та де провести новорічну ніч, то ця добірка створена саме для вас.

Хоча на вулиці зовсім не зимова погода, проте різдвяно-новорічні свята невпинно наближаються. Де знайти святковий настрій та як розважитися у новорічні свята, читайте у нашій добірці.

Афіша на Новий рік 2020

Почути класику наживо можна буде на новорічному концерті у Кірсі Святої Катерини. Чайковський, Штраус, П'яццолла, Вівальді – магічний саундтрек до новорічних свят. За віртуозне виконання відповідає національний камерний ансамбль "Київські солісти" – переможці міжнародного конкурсу в Берліні, лауреати та переможці гран-прі Міжнародного конкурсу оркестрів у Відні та активні гастролери світом. 

picture

Новорічний концерт відбудеться на вул. Лютеранська, 22. Початок 31 грудня, 18:00

Вартість квитка: 399 – 699 гривень

Виставка Plastikwood та Urban Space 500 

Арт-група Plastikwood разом з міським простором Urban Space 500 пропонують позбутися пакетів, що вже скоро стануть поза законом, і увійти у новий рік без пакетного вантажу. Outlowed Plastic – це виставка, що має на меті привернути увагу киян до необхідності дбати про своє оточення, сортуючи сміття, щоб воно не потрапляло на полігони, а також проінформувати про майбутні законодавчі зміни, які торкнуться кожного з нас. Адже вже з 1 січня 2022 року почнеться нове життя — життя без пакетів. Відтак виставка урочисто буде відкрита у новорічну ніч на вечірці White Tie New Year в улюбленому міському закладі всіх творчих, соціально активних та відкритих людей – Urban Space 500. У новорічну ніч виставку доповнить світлова інсталяція, а музичну атмосферу додасть творче об'єднання DJBuro, зокрема, спеціальним гостем ночі стане група JUNKET. Виставка "Outlowed Plastic" буде відкрита у міському просторі до 14 січня, а подія та інсталяція відбудуться у новорічну ніч.


Виставка відбудеться 31 грудня 22:00 на Urban Space 500, вул. Бориса Грінченка, 9. Вартість: 500 гривень

Новий рік у Зимовій Країні на ВДНГ

У програмі: музика дитинства та юності – диско 80-х, відчайдушні 90-ті та поп-відкриття 2000-х, а також цікава розважальна програма для дорослих та дітей, розіграші та конкурси. Музичний супровід вашої подорожі забезпечить DJ Саня Димов.


Локація: станція метро "Виставковий центр". Вхід на територію парку вільний, розваги на локаціях – від 100 до 280 гривень. Початок 31 грудня, з 22:00 до 4:00.

Caribbean Club Concert Hall традиційно підготував 31 грудня, з 22:00 до 6:00 новорічне вар'єте 2020.

Новий рік – улюблене свято року, тому Caribbean Club Concert Hall традиційно підготував приголомшливе святкування для своїх гостей: видовищне шоу, затишну атмосферу та смачне застілля. 31 грудня на гостей чекає вишукане вар’єте, шквал емоцій та нестримні танці з кавер-бендом Ultramarine Girls Band, сюрпризи та гумор від ведучого Сержіо Куніцина, а також спеціальне новорічне меню з традиційними стравами та вигадливими смаколиками. У новорічну ніч ви побачите найкращі вокально-танцювальні номери популярного вар'єте "Рояль", яке в 2019 році стало новою культурною традицією Києва. В цю ніч ваш святковий стіл також не обійдеться без вишуканих страв та традиційний "обов’язкових" наїдків. Кухарі Caribbean Club приготували спеціальне меню, і ви точно будете приємно вражені.

picture

Вартість: 3900 – 6900 гривень.

Зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю"

5D-шоу нового формату "Winterra. Легенда казкового краю" – це надзвичайна історія, яка захопить дорослих та вразить дітей. Візуальні спецефекти, вражаючі декорації та надзвичайна гра професійних акторів перенесуть вас у чарівну країну Winterra, де магія трапляється постійно та з кожним.

picture

Місце знаходження: ВДНГ, станція метро "Виставковий центр". Зимове шоу "Winterra відбудеться 12 грудня – 18 січня, час сеансів потрібно уточнювати. Вартість: 250 – 2499 гривень

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Щоденно у вас є можливість потрапити на фестиваль східної культури, який проходитиме на Співочому полі. Головна особливість заходу – понад 30 гігантських інсталяцій, підсвічених зсередини. Також у рамках фестивалю працюють анімаційні зони та святковий ярмарок, а у вихідні розвертається яскрава шоу-програма.


Місце знаходження: Ландшафтний парк "Співоче поле". 13.12 – 02.02, з 16:00 до 22:00

Новорічне шоу Waterland

Найсучасніше обладнання, 24-метрові фонтани, басейн на 170 тонн води, світлові та звукові ефекти, LED-екрани – новорічне шоу Waterland має усе, аби вразити вас. Просто уявіть: сцена-трансформер, яка змінюється на водну гладь та піднімає вгору тисячі фонтанів, чарівні медузи та русалки, незабутні трюки. Аква-балет та лазерне шоу, які однаково вражаючі і для дітей, і для дорослих.


Місце знаходження: МВЦ, станція метро "Лівобережна". Початок з 25 грудня – 5 січня. Вартість: 250 – 750 гривень

Disney On Ice. Крижане серце

Лише 4 дні новорічних свят у Києві вперше показуватимуть льодове шоу DISNEY ON ICE. Ви ж точно бачили або хоча б чули про мультфільм "Крижане серце"? Так от, оригінальну історію Дісней про двох королівських дочок Анну та Ельзу відтворять у надзвичайному театралізованому шоу на льоду. Нереальні костюми, професійні фігуристи, віртуозні рухи, атмосферна музика та спецефекти – у захваті будуть не лише діти, а й дорослі.


Місце знаходження: станція метро "Палац спорту". Льодове шоу розпочнеться з 3 по 6 січня. Вартість: від 399 гривень

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики повідомили, яку погоду очікувати на Новий рік.



Джерело: https://comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися