У Києві розчистили від сміття озеро біля станції метро "Лісова" (ВІДЕО)

Столичні комунальники оприлюднили відео до і після розчистки водойми

У Деснянському районі Києва розчистили озеро Кругле від сміття та відходів. Як повідомляють "Коментарі", відео про розчистку водойми оприлюднили в комунальному підприємстві "Плесо".

За даними столичних комунальників, озеро Кругле було забруднене відходами та плавучим сміттям. Під час розчистки з водойми видалили сміття, водорості, лісові залишки та інші забруднення з води та прибережної зони.

Минулого тижня в КП "Плесо" відреагували на заклик киян щодо засмічення озера Кругле, розташованого неподалік станції метро "Лісова". Служби підприємства провели екстрену нараду на заявленій локації задля вирішення проблеми забруднення. Під час інспектування водойми виявили різноманітні відходи, які скупчилися на березі та в самому озері.

Нагадаємо, дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва в селі Мотижин, анонсував нову виставку квітів. Тут вже завершився сезон тюльпанів та дендропарк готує для своїх шанувальників нову виставку — "Лавандове поле". Масштабний сезон лаванди почався цього тижня. Відвідувачам обіцяють шість гектарів лаванди, чотири особливі лавандові локації, безліч тематичних фотозон, ярмарки, фудкорти та дитячі розваги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колекція троянд в ботанічному саду столиці є найбільшою в Україні. Національний ботанічний сад імені Гришка НАН України оприлюднив фото чарівних квітів. Найбільший в Україні розарій запрошує оглянути колекцію сучасних та старовинних троянд вітчизняної та зарубіжної селекції. Окрім того, у ботанічному саду в Києві розцвіли екзотичні дерева.

Читайте також, що нова пам’ятка природи з’явиться у Києві. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися