Під Києвом через ремонт на водогоні люди залишились без води

Що відомо про аварійну ситуацію з водопостачанням

У Бучанському районі Київської області проводять аварійно-відновлювальні роботи на водогоні. Про це розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, через ремонт на водогоні в Бучі без водопостачання залишились споживачі на кількох вулицях міста.

"У середу, 28 червня, в Бучі будуть проведені аварійно-відновлювальні роботи на водогоні. Через це з 8:00 без води тимчасово залишаться будинки по вулицях Старо- й Ново-Яблунська, Миколи Леонтовича, Миколи Гамалія", — йдеться в повідомленні КП "Бучасервіс".

Коли саме відновлять водопостачання у Бучі місцеві комунальники не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської. Зараз на цій ділянці тривають підготовчі роботи. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. Підрядник ТОВ "Автомагістраль-Південь" має виконати усі роботи до кінця 2025 року. Основний проїзд новою естакадою планують відкрити до кінця цього року.

Нагадаємо, у травні в столичному водоканалі пояснили, чому у Києві спостерігалось підвищення забарвленості питної води. У підприємстві заявили, що це зумовлено надзвичайно високою забрудненістю річок Дніпра та Десни. Водночас, у "Київводоканалі" наголосили, що при цьому показники забарвленості, каламутності та загального заліза залишалися в межах норми. З початку червня у "Київводоканалі" вже двічі спростували фейк про спалах холери у Києві через холерну паличку у воді

Читайте також, де та чому у Київській області стало небезпечно купатися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися