У Києві відновили рух автобусів на популярних маршрутах (СХЕМИ)

Що треба знати пасажирам про курсування транспорту

У Києві на початку наступного місяця відновлять рух двох рух популярних маршрутів автобусів. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, автобусні маршрути №5 та №77 відновлять рух з цієї суботи, з 1 липня. Відновлення їхньої роботи поліпшить транспортне обслуговування пасажирів, вважають у КМДА.

"Рух автобусних маршрутів № 5 "Вулиця Ізюмська – залізничний вокзал "Центральний" та № 77 "Вулиця Остафія Дашкевича – Лісове кладовище" буде організовано за постійними схемами руху", — поінформували у Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, у Києві через ремонт доріг на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у столиці пов’язані з реконструкцією шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Києва прибула чергова партія вагонів від варшавського метрополітену. Це дозволить значно покращити умови проїзду в столичній підземці, вважають у комунальному підприємстві "Київський метрополітен". Поїзди столичного метро потребують планових ремонтів, тому отримані вагони, перш за все, використають як технічних донорів для заміни обладнання, вузлів та деталей парку вагонів Київського метрополітену.

Читайте також, що у Києві проїзд для учнів у громадському транспорті стане платним.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися