Кільцева електричка у Києві скасувала низку рейсів

Що треба знати пасажирам про зміни в розкладі руху електропоїздів

Кільцева електричка у Києві скасувала низку рейсів на дільницях Дарниця — Почайна та Почайна — Дарниця. Про це пасажирів попередили в підприємстві, передають "Коментарі".

За даними перевізника, тимчасово скасували низку рейсів столичної кільцевої електрички на 15, 16, 22 та 23 серпня. У ці дати на дільниці Дарниця — Почайна з відправленням зі станції Дарниця скасовані рейси електрички на 10:39, 11:39, 12:39, 13:39 та 14:39. У зворотному напрямку на дільниці Почайна — Дарниця скасовані рейси відправленням зі станції Почайна на такий самий час, як і зі станції Дарниця. В "Укрзалізниці" перепросили у пасажирів за тимчасові незручності та пояснили, що скасування рейсів кільцевої електрички у Києві пов’язано з ремонтом колій.

"Зібрали докупи зміни по конкретних станціях, можна зберегти собі окремою картинкою для зручності. Дякуємо за ваше розуміння і за активність ком'юніті пасажирів Kyiv City Express", — йдеться у дописі до оприлюднених змін у розкладі руху кільцевої електрички.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області заплановані масштабні ремонтні роботи на пошкодженому внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну під час атаки на Київ Гостомельському шосе. Замовником капітального ремонту Гостомельського шосе з мостом в місті-герої Ірпінь є Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. Тендер на ці роботи не перший, попередній аукціон на початку серпня не відбувся. На капітальний ремонт Гостомельського шосе, а саме — на додаткові роботи готові витратити майже 120 мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Тим часом у Києві знесли старий Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Дивіться також фото, як на Оболоні триває будівництво нової естакади.

Читайте также