Через підтоплення у Києві затримується низка маршрутів транспорту (ВІДЕО)

Про що варто знати пасажирам

У Києві після дощу підтопило дороги, через що затримуються низка маршрутів трамваїв та тролейбусів. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, на усі місця скупчення води у Києві вже виїхали столичні комунальники.

Через скупчення води затримуються наступні маршрути:

·       трамваї №№11К, 12К, 16к, 19К по вулиці Сирецька;

·       трамваї №18 по вулиці Дмитрівська — вулиці Коперника;

·       тролейбуси №№19, 23, 31 по вулиці Дорогожицька — вулиці Сім'ї Хохлових.

У КП "Київпастранс" також повідомили, що у столиці через ДТП затримується рух тролейбусів №11 по проспекту Глушкова виїзд на Одеський шляхопровід. На місце аварії викликали поліцію.

Синоптики попереджали киян та мешканців регіону про грозові дощі у Київській області. Окрім того, на Київщині на найближчі дні оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки через небезпечні метеорологічні явища.

у Києві одне з найвідоміших озер навмисно знищують під забудову. Озеро Синє розташоване на західній околиці житлового масиву Виноградар. У травні на вимогу киян Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації включило роботи з розчищення та благоустрою озера Синє до переліку природоохоронних заходів на 2023 рік. В мерії Києва запевняли, що причини обміління Синього озера мають природний та техногенний характер. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області підприємець роками незаконно користується величезним водосховищем. Бізнесмен використовує водний об’єкт загальною площею 339 гектарів для риболовлі без договору оренди. Користувач також незаконно заборонив місцевим мешканцям користуватися цією водоймою.

Дивіться також фото, як на Оболоні триває будівництво нової естакади.

Читайте также