Поїзди з Києва змінили графік руху через ремонт колій

Що треба знати про зміни пасажирам

У Київській області через ремонт залізничних колій зміниться графік руху приміських та інших поїздів. Про це пасажирів поінформував перевізник, передають "Коментарі".

Планові ремонтні роботи на інфраструктурі залізниці триватимуть кілька днів. Ремонт проведуть на станції Вишневе та перегоні Вишневе – Боярка. Це вплине на графіки руху поїздів на цій ділянці 11, 12, 13 та 14 жовтня.

У ці дні на 8 хвилин пізніше поїзди прибудуть на станцію Фастів-1:

·       №6013/6209 Київ-Пас - Казатин;

·       №6015/6211 Київ-Пас - Казатин;

·       №6017 Київ-Пас (Прим.) - Фастів-1.

Крім того, на шість хвилин пізніше в ці дати приїде на станцію Фастів-1 поїзд №771 Київ — Хмельницький. Пасажирів закликали врахувати ці зміни при плануванні поїздок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Нагадаємо, у Києві легендарне озеро на Виноградарі знищено через забудову. Мова йде про озеро Синє. Столичні екологи назвали головні причини та закликали киян не ігнорувати дії влади Києва.

Читайте також, як мости в Києві руйнуються, як мости у Києві будуються, та хто на цьому заробляє.

Дивіться також фото, як триває будівництво на Великій окружній дорозі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися