У Києві зробили важливу заяву про старт опалювального сезону

Коли підключатимуть житловий сектор у столиці

У Києві можуть відтермінувати підключення житлових будинків до теплопостачання у цьому опалювальному сезоні. Про ситуацію розповів секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, передають "Коментарі".

За його словами, зараз у Києві ще тривають ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання та час для їхнього завершення ще є. Усі роботи мають бути завершені максимум у тижневий термін. Однак у столичній владі сподіваються, що опалювальний сезон для житлових будинків почнеться пізніше.

"Нам треба економити як кошти киян, так і теплоносії, які столиця на сьогодні має, запасла. Але все ж таки, будемо говорити чесно, що опалювальний сезон в усій Україні не буде простим. Відповідно, маємо також говорити про економію ресурсів", — прокоментував заступник мера Києва.

Цього тижня у Києві почали підключати до теплопостачання об’єкти соціальної інфраструктури. Мова йде про дитячі садки, школи та лікарні. Зараз у столиці вже підключили понад шість десятків таких будівель, серед яких 25 медичних закладів.У Київській міській державній адміністрації зазначили, що у столиці виконали всі необхідні для старту опалювального сезону роботи. Близько сотні котельнь та 150 бюветів забезпечені можливостями роботи від генераторів. У столиці придбали понад два десятки мобільних пересувних котельні, замінили понад 60 кілометрів тепломереж.

Нагадаємо, у Києві продовжили обмеження на мосту в напрямку Троєщина – Почайна через ремонтні роботи для транспорту та пішоходів. Ремонтні роботи на мосту через річку Десенка триватимуть до першого листопада. У зв’язку з цим рух пішоходів у напрямку Троєщина – Почайна здійснюватиметься тротуаром протилежної сторони мосту до завершення робіт. Також продовжено часткове обмеження руху транспорту та пішоходів на лівобережній розв’язці мосту через річку Десенка в районі підмостового простору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Дивіться також фото, як триває будівництво на Великій окружній дорозі у Києві.

Джерело: https://t.me/kyivtv/54644


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ок

12 жовтня 2023, 21:27

який рузумник придумав ці три дні з температурою 8 градусів мабуть у нього вдома індивідуальне опалення а ви прості кияни мерзніть 3 дні мабуть простіше було б підключити вже давно опалення до будинків і регулювати температуру теплоносія залежно від температури повітря але мабуть комусь так вигідно - по старому ... по радянськи. а може просто за своїми важливими справами ще не додумались як це зробити правильно

Александр

12 жовтня 2023, 20:40

Что бы вы провалились

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися