У ботанічному саду Києва розквітла жовтнева краса (ФОТО)

Як виглядають квіти

У Києві у Національному ботанічному саду імені Гришка НАН України розквітлі чарівні квіти. Фото оприлюднила синоптик Наталка Діденко, передають "Коментарі".

"Жовтнева краса рідної ботаніки позитивно і кольорово компенсує елегійні думки про скоре переведення годинників на зимовий час", — йдеться у дописі Наталки Діденко до оприлюднених фото.

Нагадаємо, у Києві озеро Синє знищено через забудову. Таку заяву зробив директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко. Еколог розповів, чому саме у Києві загинуло озеро Синє. Після скандалу у Києві почали геологічні роботи на цій водоймі. Згодом стало відомо, що озеро Синє розпочнуть розчищати за три тижні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виграли суд проти забудовників озера Вирлиця. Справу розглядали у Господарському апеляційному суді. Планували забудувати частину водойми. Суд визнав наявність території озера разом із берегом площею 20 гектарів в руках забудовників (Мрія-Інвест) під забудову незаконним і повернув її громаді Києва. Подробиці справи — за посиланням.

Читайте також, як у Києві запобігли незаконній оренді 43 гектарів землі на острові Галерний для забудови. 

Дивіться також фото, як у Києві розчистили берег річки Либідь та дно озера "Райдуга".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися