Кияни показали, як будують міст на Оболонський острів (ФОТО)

Як зараз виглядає споруда зараз

У Києві триває будівництво мосту на Оболонський острів. У Telegram-каналі "Життя Оболонського району" очевидці показали, як виглядає зараз споруда, передають "Коментарі".

Міст-хвиля, що зараз будують на Оболоні, має з'єднати набережну біля парку "Наталка" та Оболонський острів. Споруду планують обладнати динамічним підсвічуванням. Мостовий перехід спиратиметься на чотири опори, дві з яких розташовані в протоці. Його довжина становитиме 160 метрів, а ширина пішохідної частини – чотири метри.

Роботи над мостом на Оболонський острів почали у 2021 році. Близько 300 тон металу для нього виготовили на "Азовсталі". Його встигли вивезти з маріупольського комбінату напередодні повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Будівництво мосту на Оболонський острів здійснюється за рахунок меценатів.

"На мості-хвилі на Оболонський острів всі металоконструкції арки з обох сторін зайняли своє проектне положення. Наразі їх закінчують заварювати. Справа за малим — протягнути сам пішохідний перехід. Також є інформація, що на останній фотографії фрагмент кольору майбутнього мосту… Блакитний???" — йдеться у дописі до оприлюднених фото у Telegram-каналі "Життя Оболонського району".

Нагадаємо, у Києві продовжили обмеження на мосту в напрямку Троєщина – Почайна через ремонтні роботи для транспорту та пішоходів. Ремонтні роботи на мосту через річку Десенка триватимуть до першого листопада. У зв’язку з цим рух пішоходів у напрямку Троєщина – Почайна здійснюватиметься тротуаром протилежної сторони мосту до завершення робіт. Також продовжено часткове обмеження руху транспорту та пішоходів на лівобережній розв’язці мосту через річку Десенка в районі підмостового простору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Читайте також, що завершують будівництво важливого для Києва мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

28 жовтня 2023, 18:13

За це треба на бантину таких мерів. Без моста на цей острів ну ніяк неможливо

Геннадий

28 жовтня 2023, 18:11

Очень важный объект для страны, участвующей в оборонительной войне.

ККК

28 жовтня 2023, 17:52

Очень нужный мост в военное время. Я просто вижу его стратегическое назначение. Здесь преследуется только одна цель, украсть деньги и как можно больше! А ВОР известен. Это жидовская морда и пидораст клячко!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися