Важливий залізничний переїзд закриють у Києві (СХЕМА)

Що треба знати водіям про обмеження

У Києві на залізничному переїзді на кілька днів закриють рух для автомобільного транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

За даними відомства, обмеження введуть з опівночі до п’ятої ранку 2 та 3 листопада, зокрема — для машин екстрених служб. У ці дні перекриють рух на залізничному переїзді, що розташований на проспекті Науки, 169.

"За інформацією "Південно-Західної залізниці" АТ "Укрзалізниця", у цей час на залізничному переїзді проводитимуть невідкладні ремонтні роботи. Шляхи об’їзду зазначеної ділянки – на схемі", — йдеться в повідомленні КМДА.


Нагадаємо, у Києві продовжили обмеження на мосту в напрямку Троєщина – Почайна через ремонтні роботи для транспорту та пішоходів. Ремонтні роботи на мосту через річку Десенка триватимуть до першого листопада. У зв’язку з цим рух пішоходів у напрямку Троєщина – Почайна здійснюватиметься тротуаром протилежної сторони мосту до завершення робіт. Також продовжено часткове обмеження руху транспорту та пішоходів на лівобережній розв’язці мосту через річку Десенка в районі підмостового простору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Дивіться також фото, як триває будівництво на Великій окружній дорозі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися