Під Києвом врятували травмованого лебедя (ФОТО)

Що відомо про порятунок птаха

У Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували травмованого лебедя. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

За словами зоозахисників, пораненого птаха привезли до Центру порятунку диких тварин небайдужі люди.

"Люди помітили лебедя в поганому стані і не пройшли повз. Наблизившись до нього побачили, що в птаха зламане крило і звернулись до нас за допомогою.

Дуже важливо, що небайдужі люди прийшли на допомогу цьому травмованому лебедю. Їх реакція та допомога в цьому випадку дійсно мають велике значення", — зазначили у закладі.

Фахівці Центру порятунку диких тварин зробили лебедю операцію для збереження життя цього птаха.

"Хоча не вдасться врятувати крило, оскільки перелом старий і відмерле крило прийшлося видалити, головною метою зараз є забезпечити цьому лебедю можливість одужати та жити в безпеці та комфорті в Межигірському притулку для лебедів. Зараз лебідь в дуже поганому стані, але ми робитиме все можливе аби він одужав", — розповіли у Центрі порятунку диких тварин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на сміття викинули декоративного кролика та рідкісну черепаху. Доглянутих милих тварин знайшли у пакеті у сміттєвому баці та передали зоозахисникам. Їх вже оглянув лікар, тваринки повністю здорові та готові їхати в нові сім'ї.

Нагадаємо, у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Дивіться також відео, як у Київському зоопарку тварини підготувались до зими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися