Погода у Києві та Київській області різко зміниться

Коли прогнозують похолодання

У Києві та Київській області найближчими днями кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про поступове погіршення погоди у Київській області та у Києві. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у вівторок, 7 листопада, утримається тепла погода з мінливою хмарністю та без опадів. Температура по області вночі 3-8 градусів тепла, вдень +11-16С°. У Києві вночі 6-8С° тепла, вдень +13-15С°.

"У Києві вівторок буде сухим та найтеплішим, до +14 градусів, бо надалі по тижню похолоднішає. Опадів завтра не буде, а ось у середу циклон із південного заходу принесе дощі — готуйте парасолі, відповідне взуття", — зазначила синоптик Наталка Діденко.

Зниження температури повітря синоптики прогнозують з середи, 8 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Нагадаємо, у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри. Мешканці Київзоо для комфортної зимівлі набрали 5-10% додаткових кілограмчиків та замріяно позують серед яскравих пейзажів. Подивитись відео можна за посиланням.

Читайте також, що у Києві кролика та черепаху викинули на сміття та про порятунок тварин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися