У Київській області чули вибухи: що відомо

Пояснення надав представник влади

У Бучанському районі Київської області було чутно вибухи. Про це розповів Макарівський селищний голова Вадим Токар, передають "Коментарі".

За його словами, вибухи багато мешканців Макарівської громади чули сьогодні вранці. Про навчання місцеву владу не попередили.

"На полігоні поблизу населеного пункту Фастов проводяться навчання з використанням стрілецької зброї, РПГ та підствольних гранатометів. З відповідальними особами за навчання проведена профілактична бесіда щодо завчасного повідомлення про навчання та види зброї яка буде задіяна на полігоні", — заявив Токар.

Макарівський селищний голова додав, що наразі навчання продовжаться із застосуванням лише стрілецької зброї.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області вибухом пошкоджено житловий будинок. Внаслідок вибуху газу постраждало дві людини. Рятувальники  деблокували їх з-під завалів та передали медикам. Після проведених реанімаційних заходів врятувати життя чоловіка на вдалося.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок нічного ракетного обстрілу російських окупантів зафіксовано падіння уламків ракет у чотирьох районах столиці. Внаслідок ракетного обстрілу Києва постраждали понад пів сотні людей, серед яких п’ятирічна дитина. У більшості постраждалих — тілесні ушкодження у вигляді різаних ран.

Нагадаємо, у Києві встановлюють обставини вибуху у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Подробиці — за посиланням.

Читайте також про подробиці обвалу у Печерському районі Києва. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися