У Київській області врятували з пастки косулю (ВІДЕО)

Що відомо про порятунок тварини від рятувальників

У Бучанському районі Київської області врятували з пастки косулю. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, дика косуля застрягла в паркані у селищі Макарів посеред вулиці Богдана Хмельницького.

"Іноді у Службі порятунку бувають досить цікаві випадки. Звичайно ж, вони пов’язані з порятунком. Але навіть у рятувальників завжди існує привід для здивування", — зазначили в ДСНС.

Рятувальники за допомогою розтискача обережно звільнили з пастки косулю і випустили дику тварину на волю. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області оприлюднили відео з місця події.

Нагадаємо, у Київській області в Чорнобильській зоні та річках частинах басейну Десни будуть різкі коливання рівнів води. Вони пов’язані зі зниженням температури повітря та триватимуть з 3 по 8 січня. Через це у Київській області можливе затоплення прибережних територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва триває будівництво парку на Йорданському озері. Відео зони відпочинку оприлюднила громадська активістка Аннабелла Морина. Підрядник працював у парку до 30 грудня 2023 року та встиг завершити низку робіт з благоустрою зони відпочинку. Дивіться відео, які роботи з благоустрою в парку на Йорданському озері вже виконали.

Читайте також, що у Києві ракети знищили десятки дерев та утворили величезну вирву у лісі.

Дивіться фото, як зима у Києві засипала дороги та вулиці столиці снігом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися