У Києві на півтора місяці закрили Чоколівський бульвар: подробиці

Столична влада на півтора місяці частково обмежила рух на Чоколівському бульварі в Солом'янському районі через проведення ремонтних робіт в напрямку Севастопольської площі. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Комунальники повідомили, що з 7 червня в Солом'янському районі починається масштабний ремонт дорожнього покриття на Чоколівському бульварі. Дорожники проводитимуть роботи на всій магістралі в напрямку Севастопольської площі.

Крім заміни покриття на дорозі, на Чоколівському бульварі відремонтують бордюри, зливові каналізації та обачні колодязі. Роботи триватимуть з 7 по 25 липня.

У цей період на бульварі буде частково обмежено рух транспорту. Комунальники заздалегідь принесли вибачення за можливі незручності.

Нагадаємо, що вже закінчується проектування нової об'їзної дороги Києва. В Офісі Президента хочуть, щоб це дійсно була хороша окружна, а не просто ділянка дороги. Заступник глави Офісу президента України Тимошенко запевнив, що будівництво перших частин нової Київської об'їзної дороги розпочнеться вже у 2021 році.

Ця дорога з'єднає між собою найбільші міста Київської області, а саме Ірпінь, Васильків, Обухів, Ворзель, Бориспіль і Бровари. Також водіям не доведеться їхати на лівий берег Києва з правого через центр міста.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.

Читайте также