На Київщині масово вирубали заповідний ліс: деталі (Фото)

У Бориспільському районі на території Київської області масово вирубали дерева у заповідному лісі

У Бориспільському районі на території Київської області масово вирубали дерева у заповідному лісі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київського культурно-екологічного центру на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами екологів, у парку-пам'ятнику садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Ташанський" у селі Ташань Бориспільського району Київщини невідомі вирубали здорові дерева.

Представники природоохоронної організації повідомили, що масові рубки дерев сталися 7-8 січня. Невідомі зрізали понад сотню дубів, грабів та ясенів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київ 2 січня у Центрі порятунку диких тварин левиця Юна отримала сильну контузію. Ракета впала неподалік її вольєра, всього за 300 метрів. Через вибух тварина втратила координацію рухів і зараз відбувається лікування.

Нагадаємо, у Києві озеро Вербне перетворюють на зону відпочинку. Водойма розташована на Оболоні між станцією метро "Почайна" та Північним мостом, між вулицею Приозерною та проспектом Бандери. Площа дзеркала озера Вербне складає 16,4 га. На берегах водойми є пляж із відповідною інфраструктурою.

В Оболонському районі Києва продовжується будівництво парку на Йорданському озері. Підрядник працював у парку до 30 грудня 2023 року та встиг завершити низку робіт з благоустрою зони відпочинку. Дивіться відео, які роботи з благоустрою у парку на Йорданському озері вже виконали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися