У Києві перекрили дороги до метро та обмежили рух транспорту

Що треба знати водіям та пасажирам

У Києві перекрили дороги в напрямках кількох станцій метро та обмежили рух автомобільного транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними відомства, у понеділок, 12 лютого, частково обмежили рух транспорту на вулиці Нижньоюрківській. Обмеження пов’язані із проведенням поточного ремонту дороги та триватимуть з 8:00 до 17:00.

Окрім того, у Києві перекрили рух транспорту на з’їздах із вулиць Олени Теліги та Дегтярівської. Зміни пов’язані з продовженням реконструкції естакади на Дегтярівському мосту. Будівельні роботи триватимуть до березня. Рух транспорту закрили на з’їздах із вулиці Олени Теліги на вулицю Дегтярівську в напрямку станції метро "Берестейська", а також із вулиці Дегтярівської на вулицю Олександра Довженка в напрямку до станції метро "Шулявська". Оприлюднена схема об’їзду для водіїв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виявили махінації під час реконструкції естакади Шулявського мосту. Замовником послуг є КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва". Вартість робіт становить понад мільярд гривень. Цю суму переможець тендеру отримав за виконані роботи на початку 2024 року.

Нагадаємо, що у Києві наприкінці 2023 року відкрили для проїзду Дегтярівський міст. Цей шляхопровід збудували у 1963 році та об’єкт перебував в аварійному стані. Оновлений Дегтярівський міст став вищим, ширшим та довшим.

Читайте також та дивіться фото, як проводили будівельні роботи на Дегтярівському мосту у 2023 році.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися