У Києві хочуть серйозно змінити маршрут міської електрички: деталі

В українській столиці хочуть серйозно змінити маршрут київської міської електрички

В українській столиці хочуть серйозно змінити маршрут київської міської електрички — йдеться про перейменування зупинки Дарниця на Сімферопольську. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на сайті Київської міської ради.

За словами авторів, зупинка трамвайних маршрутів № 8, 22, 29, 28д, яка знаходиться на вулиці Привокзальній "станція міської електрички Дарниця" не відповідає своїй назві.

Адже вже давно як міську електричку звідти перенесли на станцію "Дарниця", яка знаходиться на зупинці далі.

"Ця назва зараз вводить в оману пасажирів, так щоб не було плутанини, пропоную перейменувати цю зупинку на "вулиця Сімферопольська", яка прилягає до неї максимально поряд", - наголосив автор петиції.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно змінять умови проїзду в метро - підземку заплановано вагоме оновлення вагонів поїздів. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук виданню "Великий Київ".

За його словами, першими в 2024 році на лінії Київського метрополітену планують вивести два п'ятивагонні сцепи, що складаються з вагонів, безоплатно отриманих територіальною громадою міста Києва в рамках гуманітарної допомоги від метрополітену міста Варшава.

З листопада 2023 року на Сирецько-Печерській лінії Київського метрополітену експлуатується один метропоїзд у складі з п'яти вагонів, отриманих від Варшавського метрополітену. Поїзд видається на лінію відповідно до щоденних графіків руху. Рухомий склад повністю відповідає вимогам перевезення пасажирів, відмов під час експлуатації не було.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

23 березня 2024, 07:18

Ви кінчені тварини, зі своїми заголовками!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися