У Київській області відбулися серйозні зміни в поліції: подробиці

У Броварах відбулися серйозні зміни у поліції

У Броварах на території Київської області відбулися серйозні зміни в поліції — призначено нового начальника районного управління, яким став підполковник Дмитро Шульгін. Як передають "Коментарі", інформацію про це оприлюднило Броварське районне управління поліції.

За словами правоохоронців, 25 березня начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, генерал поліції третього рангу, Анатолій Щадило, призначив на посаду начальника Броварського районного управління підполковника поліції Дмитра Шульгіна.

Підполковник поліції має багаторічний досвід роботи на керівних посадах. До цього Дмитро Шульгін обіймав посаду керівника територіального підрозділу поліції у Херсонській області.

Новий глава подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб поставлені завдання щодо забезпечення правопорядку на території Броварського району були виконані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Чорнобильській зоні зафіксували незаконні рубки та розорювання земель заповідної зони. Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України відреагувало. Під час оцінки нанесених збитків у зоні Чорнобильської АЕС виявили понад пів тисячі нелегально зрізаних дерев.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну у Чорнобильській зоні окупанти під виглядом навчань з території Білорусі тренувалися перекидати понтонні переправи через Прип’ять та концентрували живу силу. На кордоні з Білоруссю проводили "навчання".

Дивіться також відео, як виглядають окопи окупантів у Чорнобилі з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися