Бюджет Києва за 2019 рік отримав 43,5 млн грн доходу від паркувальних майданчиків

Середньомісячна сума надходжень до міського бюджету становила 3,6 млн грн

До бюджету міста Києва від КП “Київтранспарксервіс” надійшло 43,5 млн гривень від експлуатації паркувальних майданчиків. Про це повідомили у КП “Київпастранссервіс”.

Повідомляється, що за 2019 рік до бюджету міста підприємством перераховано 43,5 млн грн, в тому числі з урахуванням надходжень від реалізації права на експлуатацію паркувальних майданчиків через систему електронних торгів Prozorro.Sale. Середньомісячна сума надходжень до міського бюджету становила 3,6 млн грн.

За інформацією підприємства, станом на 31 грудня 2019 року, через систему Prozorro.Sale реалізовано прав на експлуатацію 78 паркувальних майданчиків. Додамо, що КП “Київпастранссервіс” визначене єдиним оператором з паркування транспортних засобів у Києві. Його господарська діяльність на сьогодні ведеться на 141 відведеному паркувальному майданчику та на 335 спеціально обладнаних паркувальних майданчиках.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі",  в столиці у 2020 році появляться нові технології. Київ у 2019 році став першим "містом у смартфоні" ще до того, як про це заявив президент на державному рівні. Крім цього, місто активно розвиває електронні сервіси різного спрямування: відкритий бюджет, електронні закупівлі, онлайн-запис на прийом до лікаря, електронна черга в дитячий садочок, міські послуги у мобільному додатку Kyiv Smart City та "інтелектуальні" відеокамери, що допомагають поліції розкривати злочини.

Джерело: https://parkservis.kiev.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися