Метро та наземний транспорт у Києві: про які обмеження треба знати

У столиці 4 липня діятимуть обмеження в роботі громадського транспорту

У Києві у неділю, 4 липня, діятимуть обмеження в роботі громадського транспорту через низку заходів спортивного та антитерористичного характеру, інформують "Коментарі".

У столиці зранку неділі буде закрита на вхід та вихід станція метро "Палац спорту", інформують у метрополітені Києва. Це пов’язано з проведенням антитерористичних навчань у столиці. Обмеження діятимуть з 8:30 до 13:30. Водночас, пересадка "Палац спорту" — "Площа Льва Толстого" працюватиме у звичайному режимі, додали у метрополітені.

Антитерористичні навчання відбудуться у Печерському районі Києва, інформували у Службі безпеки України (СБУ). Вони відбудуться спільно з Посольством Ізраїлю в Україні на базі Хоральної синагоги Бродського. Під час таких тренувань у Києві можливе тимчасове обмеження руху транспорту та пішоходів. У гостей та мешканців столиці можуть перевіряти документи, що посвідчують особу. Киян закликають зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих обмежень.

Окрім того, у Києві у зв’язку із спортивними змаганнями із 06:00 3 липня до 22:00 4 липня перекритий рух автотранспорту на Контрактовій площі. Детальний графік перекриття вулиць у центрі Києва та змінені маршрути громадського транспорту можна подивитися на мапах

Нагадаємо, у Києві в ніч із 3 на 4 липня столичне метро працюватиме на годину довше у зв’язку з проведенням фестивалю футболу та трансляцією матчу Чемпіонату Європи між збірними України та Англії. Заходи заплановані на Спортивній площі Києва. Через це роботу метро продовжили на одну годину. Проте киян та гостей столиці попередили, що після закінчення футбольного матчу можливе закриття на вхід для пасажирів станцій метро "Площа Льва Толстого", "Олімпійська" та "Палац спорту".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Дарницькому районі столиці тимчасово обмежили рух на дублері вулиці Ревуцького на житловому масиві Позняки через проведення ремонтних робіт. Обмеження діятимуть до 7 липня. На вулиці проходять роботи по середньому ремонту дорожнього покриття в напрямку вулиці Тростянецька.

Окрім того, у Солом'янському районі Києва тимчасово обмежили рух транспорту на Севастопольській площі через проведення ремонтних робіт. Відомо, що на Севастопольській площі частково обмежили рух транспорту до 22:00 8 липня. На шляхопроводі, який розташований на площі, почали новий етап ремонтних робіт споруди. Зокрема, в рамках робіт поміняють гідроізоляцію і асфальтне покриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися