Як у Києві ремонтують дороги та мости (ФОТО, ВІДЕО)

Мер столиці оприлюднив світлини та відео ремонтних робіт на кількох об’єктах

У Києві цього року капітально відремонтують сім мостів та шляхопроводів. Про це розповів мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами Віталія Кличка, у столиці ремонт доріг "в розпалі". Ремонтні роботи ведуться на дорогах та мостах, ремонтують й шляхопроводи. Щоб мешканці та гості Києва були мінімально обмежувані у русі громадського транспорту, ремонти здійснюють цілодобово та без вихідних, зазначив мер столиці.

"На вулиці Милославській (Троєщина) триває підготовка до фінального асфальтування. Також там облаштовують нові тротуари та сучасну систему освітлення. Нагадаю, що цю дорогу не оновлювали 37 років", — поінформував Кличко.

Окрім того, завершуються ремонтні роботи на проспекті Степана Бандери. Зараз тут вже влаштували верхній шар дороги на ділянці від Оболонського проспекту до вулиці Олени Теліги. Тут тривають роботи з оновлення тротуарів та влаштування велодоріжок.

У Києві також триває ремонт на 14 мостах та шляхопроводах, з них на сімох закінчити роботи планують цього року, повідомим мер. Зокрема, перший етап ремонту Новокостянтинівського шляхопровіду планують завершити до 15 липня. Кличко також оприлюднив відео з кількох об’єктів, які наразі ремонтують у столиці.

Нагадаємо, у Києві із 7 до 11 липня через ремонт трамвайної колії на вулиці Жилянській закривають рух трамваїв маршрутів № 15 та №18.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві після часткового обмеження руху транспорту через ремонт траси "Київ — Харків — Довжанський", яка веде до аеропорту "Бориспіль", люди шукають альтернативні шляхи, щоб не спізнитись на літак. Ремонтні роботи на цій магістралі тривають цілодобово. Йдеться про 17-кілометрову ділянку траси, що з'єднує Київ та аеропорт "Бориспіль". Нині на дорозі фрезерують зношене покриття і влаштовують щебенево-мастиковий асфальтобетон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися