У Києві закривають два маршрути трамваїв: подробиці (МАПА)

На коліях розпочнуть ремонтні роботи

У Києві із 7 до 11 липня через ремонт трамвайної колії на вулиці Жилянській закривають рух трамваїв маршрутів № 15 та №18. Про це повідомляють у комунальному підприємстві "Київпастранс", інформують "Коментарі".

За даними підприємства, на час ремонту трамвайної колії у столиці запустять тимчасовий автобусний маршрут №18-Т. Транспорт організують за маршрутом від вулиці Старовокзальна до вулиці Січових Стрільців. Автобус буде рухатись по вулиці Жилянській через площу Перемоги, а далі по вулицям Дмитрівській, Вячеслава Чорновола, Глибочицькому проїзду — до вулиці Глибочицької.

Окрім того, у "Київпастрансі" обіцяють збільшити кількість трамваїв за маршрутом № 14.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тимчасово обмежили рух транспорту на вулиці Івана Франка, що у Шевченківському районі столиці. Перекриття триватиме до кінця літа 2021 року. На місці ведуть роботи з оновлення дорожнього покриття. Відомо, що наразі почалися роботи на ділянці від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка.

Окрім того, тривають обмеження руху на столичній Троєщині. Тут на проспекті імені Володимира Маяковського ведуться роботи з ремонту дорожнього покриття. Обмеження руху діятиме до 10 липня.

Також у Дарницькому районі столиці тимчасово обмежили рух на дублері вулиці Ревуцького на житловому масиві Позняки через проведення ремонтних робіт. Обмеження діятимуть до 7 липня. На вулиці проходять роботи по середньому ремонту дорожнього покриття в напрямку вулиці Тростянецька.

У Солом'янському районі Києва тимчасово обмежили рух транспорту на Севастопольській площі через проведення ремонтних робіт. Відомо, що на Севастопольській площі частково обмежили рух транспорту до 22:00 8 липня. 

Нагадаємо, у столиці тимчасово продовжили роботу київського метрополітену в зв'язку з проведенням фестивалю Atlas Weekend. На час проведення фестивалю в ніч з 6 на 7 липня, а також в ніч з 9 на 10 липня роботу метрополітену та наземного громадського транспорту буде продовжено на одну годину. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

8 липня 2021, 00:43

Редакция. Вы дегенераты. Не закрывают а временно приостанавоивают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися