На під’їзді до аеропорту "Бориспіль" утворились величезні затори (ВІДЕО)

Про ситуацію на головному автобані з Києва до летовища розповіли очевидці та пояснили правоохоронці

З боку Києва на під’їзді до аеропорту "Бориспіль" утворились величезні затори. Про це повідомили очевидці у пабліку "Київ оперативний", передають "Коментарі".

Водіїв попередили про ситуацію на трасі "Київ — Бориспіль", де наразі тривають ремонтні роботи. Окрім того, в аеропорті "Бориспіль" нагадали, що відсьогодні на цій трасі діють нові обмеження, про що раніше інформували у Патрульній поліції Києва.

Через капітальний ремонт автобану "Київ – Харків – Довжанський" з 9 до 14 липня змінилидорожній рух на під’їзді до аеропорту "Бориспіль". Відсьогодні рух транспорту в напрямку аеропорту "Бориспіль" здійснюється через шляхопровід по зустрічній смузі. У Патрульній поліції просили водіїв врахувати нові обмеження та завчасно планувати маршрут.

Нагадаємо, у Київській області вдень та вночі триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". На початок липня на трасі з Києва до Борисполя, яку перетворюють на швидкісний автобан, на першій ділянці ремонту з правого проїзду завершили фрезерування зношеного покриття та розпочали облаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

Через ремонтні роботи було перекрито проїзд з Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснювався по проїзду у напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня. З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

Окрім того, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Ремонт відбувається на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку траси столиця нещодавно отримала на свій баланс від Київської області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися