Як під час ремонту змінюється траса "Київ — Знам'янка" (ФОТО)

Ремонтні роботи тривають на сотому кілометрі

У Київській області тривають ремонтні роботи на сотому кілометрі траси "Київ — Знам'янка". Як ремонтують дорогу національного значення, показали на сторінці програми "Велике будівництво" у Facebook, передають "Коментарі".

Автошлях Н-01 "Київ — Знам'янка" починається зі столиці України та проходить територією Київської, Черкаської та Кіровоградської областей. Траса має протяжність майже 300 км. Ремонтні роботи на дорозі "Київ — Знам'янка" стартували у травні цього року в рамках державної програми "Велике будівництво".

Дорогу "Київ — Знам'янка" у Київській області збудували наприкінці 1980-х років. З того часу ця траса капітально не ремонтувалася, повідомили у Службі автомобільних доріг регіону. Інтенсивність руху на трасі становить майже 11,5 тисяч автомобілів за добу. Цього року планують капітально відремонтувати 60 кілометрів траси "Київ — Знам'янка" — в Київській області до кордону з Черкаською.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області цілодобово триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". На початок липня на трасі з Києва до Борисполя, яку перетворюють на швидкісний автобан, на першій ділянці ремонту з правого проїзду завершили фрезерування зношеного покриття та розпочали влаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

Нагадаємо, через ремонтні роботи перекрито проїзд із Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснюється по проїзду в напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня.

З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

Крім того, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Ремонт відбувається на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку траси столиця нещодавно отримала на свій баланс від Київської області.


Читайте также