У Києві показали, як ремонтують дороги та тротуари (ФОТО)

Ремонтні роботи тривають на кількох вулицях столиці

У Києві тривають ремонтні роботи на кількох вулицях столиці. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними комунального концерну "Київавтодор", на вулиці Милославській та на проспекті Степана Бандери зараз влаштовують тротуари та велодоріжки. Тривають ремонтні роботи також на вулиці Івана Франка — тут демонтують старі підземні комунікації та сходи, а на вулиці Андріївській влаштовують покриття з гранітної бруківки.

Окрім того, у Києві ремонтують два шляхопроводи — на вулиці Льва Толстого та біля залізничної станції "Зеніт". Ремонт доріг у столиці також триває на вулицях Ялтинській, Турівській, Генерала Алмазова, Волинській, Осиповського, Трьохсвятительській та інших.

У столиці також планують звести величезну двох’ярусну естакаду для автомобілів, яка дозволить дістатися з одного кінця міста в інший менш ніж за пів години. Проїзд по спорудженню буде платним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському міському центрі нефрології та діалізу капітально ремонтують приміщення. Наразі тривають ремонтні роботи у відділеннях унікального медзакладу. З вересня 2020 року до червня цього року тут працювало єдине у Києві опорне відділення для лікування від коронавірусу хворих нефрологічного профілю. На початку 2021 року заклад отримав ліцензію та в березні в ньому здійснили першу трансплантацію нирки. Приміщення закладу не ремонтували понад 50 років.

Читайте також, як під час ремонту змінюється траса "Київ — Знам'янка" та дивіться фото на порталі "Коментарі". Автошлях Н 01 "Київ — Знам'янка" починається зі столиці України та проходить територією Київської, Черкаської та Кіровоградської областей. Траса має протяжність майже 300 км. Ремонтні роботи на дорозі "Київ — Знам'янка" стартували у травні цього року.

Нагадаємо, у Київській області вдень та вночі триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". Трасу з Києва до Борисполя перетворюють на швидкісний автобан.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Инна

15 липня 2021, 14:29

Когда наконец окончат улицу Милославскую ремонтировать??? Уже три недели все разрыто ,к остановке "Район 25" не подойти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися