У Києві змінили рух тролейбусів: нові маршрути

У столиці низка змін в русі громадського транспорту через ремонт доріг

У Києві з 16 по 19 липня зміняться кілька маршрутів тролейбусів через ремонтні роботи на дорогах. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, зміни торкнуться тролейбусних маршрутів №25, №27, №29-Д, №30, №31-Д і №34-Д. Це пов'язано з проведенням капітального ремонту проспекту Степана Бандери, інформують в "Київпастрансі".

У п'ятницю, 16 липня, з 21:00 до 06:00 понеділка, 19 липня, рух тролейбусів по проспекту Степана Бандери і вулиці Олени Теліги перекриють. Обмеження стосуються ділянки від проспекту Героїв Сталінграда до вулиці Ольжича.

На час ремонту рух тролейбусів у Києві буде за зміненими маршрутами:

- маршрут № 25 - від проспекту Свободи до станції метро "Лук'янівська";

- маршрути № 29-Д і № 31-Д - від станції метро "Дарниця" та вулиці Милославської до станції метро "Мінська";

- маршрути № 27 та № 30 - від залізничної станції "Київ-Волинський" і вулиці Кадетський Гай до вулиці Ольжича;

- маршрут № 34-Д - від вулиці Північної до проспекту Степана Бандери.

Через таких обмежень комунальники обіцяють збільшити кількість тролейбусів на маршруті №47 і продовжити режим роботи автобусів маршрутів № 21 та №101. Крім того, з 16 по 19 липня змінять маршрути заїздів і виїздів тролейбусів №29-Д, № 30, №31-Д, №34-Д, №37, №37-А, №47, №50, №50-К і №91-Н цз депо.

Нагадаємо, в Києві до кінця літа обмежили рух транспорту на вулиці Івана Франка через проведення ремонтних робіт. Обмеження руху транспорту в Шевченківському районі столиці буде діяти до 1 вересня 2021 року.

На вулиці Івана Франка ремонтували ділянку від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка. Зараз капітальний ремонт дороги триває на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Ярославів Вал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві тимчасово не працює фунікулер. За даними комунальників, фунікулер з 12 по 24 липня закрили на планові щорічні ремонтні та випробувальні роботи. За результатами випробувань, якщо вони позитивні, фахівці дадуть дозвіл на експлуатацію фунікулера ще на рік. Останній ремонт фунікулера в Києві проводили у липні-серпні 2020 року.

Читайте також, як під час ремонту змінюється траса "Київ - Знам'янка". Автодорога Н-01 "Київ - Знам'янка" починається зі столиці України і проходить по території Київської, Черкаської та Кіровоградської областей. Траса має протяжність близько 300 км. Ремонтні роботи на дорозі "Київ - Знам'янка" стартували у травні цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися