На трасі "Київ-Одеса" після зсуву ґрунту завершують ремонт (ФОТО)

З’явились кадри ремонту зруйнованої ділянки дороги

На автомобільній трасі "Київ-Одеса" після зсуву ґрунту фінішують ремонтні роботи. Про це повідомили на офіційній сторінці національної програми "Велике будівництво", передають "Коментарі".

Роботи з ліквідації наслідків зсуву ґрунту ведуться на 337 кілометрі дороги М-05 "Київ-Одеса". Біля села Троїцьке дорожники вже укріпили насип та влаштували нижній шар асфальту на проїзній частині. Окрім того, проїзну частину траси невдовзі укріплять геотекстилем, влаштують ще два шари асфальтобетонну та відновлять водовідведення.

Нагадаємо, біля села Троїцьке на трасі "Київ-Одеса" після інтенсивних дощів 15 липня стався зсув ґрунту та обвал частини дороги. Водіїв попереджали про обережність у місці аварійного обвалу. Трасу частково перекрили на час проведення ремонтних робіт. Дорожні роботи ведуть цілодобово.

picture

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков заявляв, що завершити ремонт аварійної ділянки планували до 3 серпня. Він також наголошував, що траса "Київ-Одеса" не витримує навантаження, тому що її капітально не ремонтували 15 років, а зсув ґрунту після надмірних опадів показав, що основа дороги була влаштована неякісно. За його словами, інтенсивність руху на трасі "Київ-Одеса" одна з найвищих в Україні. За кілька років влада обіцяє зробити цю дорогу взірцевою.

У Службі автомобільних доріг України вважають, що траса "Київ-Одеса" більше непридатна для подальшої експлуатації через зсув, який стався біля селища Троїцьке. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися