З Києва до Рахова та Одеси запускають нічні поїзди

Розклад нових потягів оприлюднили в "Укрзалізниці"

З Києва до Рахова та Одеси курсуватимуть додаткові нічні поїзди. Про нові рейси розповіли в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, нічний поїзд "Київ — Рахів" почне курсувати з 6 серпня. Зі столиці він відправлятиметься по парних числах о 14:28, у зворотному напрямку з Рахова — по непарних числах о 18:20.

Нічний поїзд "Київ — Одеса" почне курсувати з 9 серпня та до кінця літа. Потяг відправлятиметься через день по непарних числах, інформують в "Укрзалізниці". Зі столиці поїзд вирушатиме о 00:55, а з Одеси — о 13:33. Перевізник також попередив пасажирів, що з технічних причин поїзд "Київ — Одеса" не курсуватиме 21 серпня.

Крім того, "Укрзалізниця" додала вагони до найбільш популярних поїздів, що курсують з Києва до Маріуполя та Попасної.

Нагадаємо, наприкінці липня "Укрзалізниця" запустила нові модернізовані пасажирські вагони на поїзді маршруту між Києвом та Запоріжжям. Поїзд з семи вагонів обладнаний, зокрема, камерами відеоспостереження та кондиціонерами.

Окрім того, через зростання попиту пасажирів на маршруті з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" "Укрзалізниця" додала ще один рейс експресу і збільшила пасажиромісткість наявних рейсів. Новий рейс відправлятиметься з Києва у вечірній час — о 22:01, прибуватиме до аеропорту "Бориспіль" — о 22:42. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 23:04 і прибуватиме до Києва о 23:48.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перший приміський поїзд в Україні, що пристосований для подорожей людей з інвалідністю, презентували на залізничному вокзалі Києва.  В електропоїзді вагони, обладнані для доступу людей з інвалідністю. Тут є місця для людей на інвалідних візках, пандуси та кнопки виклику поїзної бригади, а всі вказівники нанесені шрифтом Брайля. Окрім того, у поїзді замінили інтер'єр та встановили кріплення для велосипедів.

Читайте також, що через зміну маршруту та розкладу популярного серед пасажирів потяга "Київ — Бердянськ" до Азовського моря зі столиці та у зворотному напрямку тепер можна дістатися швидшеОкрім того, "Укрзалізниця" змінила графік ще одного поїзда за маршрутом "Київ — Бердянськ", що допоможе заощадити пасажирам час у дорозі. Нічний швидкісний поїзд "Маяк" сполученням "Київ — Бердянськ" відправляється зі столиці о 20:01. Час прибуття поїзда до Бердянська залишається незмінним.

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/668


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися