Як виглядає Подільський міст з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

З’явилися панорами, зняті уздовж всього шляхопроводу

Кадри панорами Києва та Подільський міст з висоти пташиного польоту зняв блогер Сергій Мухлинін. Автор зробив аерозйомку уздовж всього шляхопроводу — від вулиць Оноре де Бальзака до Набережно-Хрещатицької, передають "Коментарі".

На кадрах, зроблених наприкінці липня, видно, як будують Подільсько-Воскресенський міст на Русанівських садах, а роботи на з'їзді на вулицю Оноре де Бальзака вже були припинені. На Подолі завершували спорудження заїзду, зазначив автор відео.

"Напевно, тільки з повітря можна оцінити весь масштаб споруди. Щоб зняти не тільки загальний план, а ще пролетіти низько — довелося зробити кілька вильотів і провести в небі понад годину", — прокоментував відео блогер. 

у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метрів, а його ширина — 4,5 метри. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян та гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кременчукі до траси "Бориспіль — Маріуполь" збудують новий міст через річку Дніпро. Новий кременчуцький міст збудують на правому березі Дніпра. Шляхопровід буде виходити на набережну, де сполучатиметься з автошляхом Н-08 "Бориспіль — Маріуполь". Проєктом будівництва нового мосту передбачена можливість з’їзду на Літературний провулок. На лівому березі міст закінчуватиметься на Великій набережній зі з’їздом на вулицю Флотську.

Читайте также