У Києві тривають військові навчання: що відомо (ФОТО)

У столиці проводять навчальні збори з резервістами та військовозобов’язаними

У Києві біля житлових комплексів, адміністративних будівель та ТЕЦ тривають військові навчання з територіальної оборони столиці. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Навчання резервістів та військовозобов’язаних 112-ої окремої бригади територіальної оборони розпочалися у Києві 7 серпня та триватимуть до 13 серпня. Участь у тренуваннях щодо територіальної оборони столиці беруть понад 200 чоловіків та жінок, серед яких солдати та офіцери. Вони тренуються виконувати практичні завдання територіальної оборони Києва.

Сьогодні, 9 серпня, учасники навчань відпрацювали виконання бойових завдань навпроти житлового комплексу "Міністерський" та охорону критично важливих об’єктів та комунікацій біля столичної теплоелектроцентралі №5. Окрім того, резервісти тренувалися в забезпеченні охорони органів державної влади на прикладі будівлі Солом’янської райдержадміністрації.

Учасники навчань відпрацювали підтримку правопорядку в місцях скупчення людей на проспекті Повітрофлотському, а також розгортання штабу територіальної оборони біля Голосіївської райдержадміністрації та інші завдання. 

Нагадаємо, на початку липня у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України та інших правоохоронців. Навчання спецпризначенців відбувалися спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Правоохоронці відпрацювали звільнення заручників у синагозі столиці в екстремальних умовах. За легендою, "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, які знаходились у синагозі. Під час антитерористичної операції українські спецпризначенці звільнили всіх "заручників" та затримали "терористів". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Окрім того, у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися