У Києві на місці занедбаної забудови утворився ставок (ВІДЕО)

На заповненому водою пустирі біля метро "Лісова" оселилися качки

У Києві на місці будівництва торгівельно-розважального центру біля станції метро "Лісова" утворився великий ставок, на якому оселилися качки. Про це йдеться у дописі до відео, яке з висоти пташиного польоту зняв блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео показав кадри занедбаного будівництва біля станції метро "Лісова", зроблені з дрона. Сергій Мухлинін зазначив, що на краю штучного озера спостерігається спроба оживлення будівництва. Він також зазначив, що вода на місці будівництва торгівельно-розважального комплексу Lisova Mall стоїть з зими.

 

Відновити транспортну розв'язку, лісопаркову зону та парк "Кіото" біля станції метро "Лісова" столичну владу просили кияни у відповідній петиції. Автор петиції зазначав, що декілька років тому до входу на станцію "Лісова" можна було під’їхати на громадському транспорті, або пройтись пішки через парк "Кіото", проте зараз вхід в метро загороджений триметровим металевим парканом. Окрім того, столичній владі дорікають, що транспортна розв’язка для громадського транспорту біля метро "Лісова" знищена, а її територія підпала під забудову чергового торгівельно-розважального центру. Окрім того, автор петиції до КМДА стверджував, що Державна архітектурно-будівельна інспекція заборонила будівництво торгово-розважального центру біля станції метро "Лісова". Серед причин — відсутність необхідних дозвільних документів на будівництво та недосконалість проєкту. Проте основна причина — ця територія не може бути виділена під будівництво, тому що Генеральний план Києва відводить її під зелені насадження.

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метрів, а його ширина — 4,5 метри. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


СБФ

16 серпня 2021, 15:51

В Киеве лиц БОМЖ развелось. Власти их в упор не видят? Пусть зайдут в ботанич.сад Фомина в центре Киева для начала. Где застроить они сразу видят.

Коля

10 серпня 2021, 11:07

природа настолько очистилась...

Барсук

10 серпня 2021, 09:25

..у "Лесной" сидели утки, утки были проститутки..

Radius

10 серпня 2021, 01:53

Сделайте парк, нормальный парк у метро. Закройте все наливайки, переместить трогашей к дарынку. Это не территория возле метро. Всегда была гадкая клоака. Вонючие торгаши, цыгане, чурки....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися