У Київській області посилять заходи безпеки

Подробиці розповіли у поліції

З наступного тижня на території  Київської області стартують заходи з підвищення безпеки громадян під час святкування 30-річчя Незалежності України. Про це розповіли у поліції регіону, передають "Коментарі".

Посилені заходи безпеки у Київській області діятимуть з 16 по 22 серпня. Правоохоронці спрямують комплекс дій на профілактику вуличної злочинності, угонам автотранспорту та на запобігання хуліганства та крадіжок. Окрім того, у Київській області поліція посилить заходи щодо безпеки дорожнього руху та попередження ДТП. Особливу увагу поліцейські приділятимуть забезпеченню публічної безпеки та захисту дітей. Мешканців Київської області просять з розумінням поставитися до посиленого режиму роботи правоохоронців.

У Києві вже почав працювати командний пункт управління МВС України. Цей центр перебуває у єдиній комунікаційній системі з органами управління усіх складників сектору безпеки та оборони України.

Окрім того, у столиці біля житлових комплексів, адміністративних будівель і ТЕЦ провели військові навчання з територіальної оборони столиці. Навчання резервістів і військовозобов’язаних 112-ої окремої бригади територіальної оборони тривали у Києві з 7 по 13 серпня. Участь у тренуваннях щодо територіальної оборони столиці брали понад 200 чоловіків і жінок, серед яких солдати та офіцери. 

Нагадаємо, на початку липня у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України та інших правоохоронців. Навчання спецпризначенців відбувалися спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Правоохоронці відпрацювали звільнення заручників у синагозі столиці в екстремальних умовах. За легендою, "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, які знаходились у синагозі. Під час антитерористичної операції українські спецпризначенці звільнили усіх "заручників" і затримали "терористів". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Читайте також, що у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися