У Києві капітально відремонтують Голосіївський парк: що планують зробити

У столиці планують провести капітальний ремонт Голосіївського парку імені Максима Рильського в однойменному районі. Роботи розпочнуть уже в середині вересня 2021 року. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської ради.

Відомо, що проєкт капітального ремонту передбачає чотири етапи робіт, перший з яких розпочнеться вже у вересні, а закінчиться в жовтні. У парку облаштують центральні доріжки та зроблять їх зручними для маломобільних людей, ґрунтові доріжки хочуть покрити природним матеріалом - відсівом.

Також в парку облаштують громадський туалет і кімнату матері й дитини. На всій території проведуть озеленення. Після капітального ремонту в парку створять скейт-зону та урбан-парк із силовими тренажерами, футбольними та баскетбольними полями. Очікувана вартість робіт складе 18,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, що в Києві на Подільсько-Воскресенському мосту продовжують демонтувати тимчасові опори, які підтримували переправу під час будівництва. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Олег Тоцький.

На знімку, який опублікував Тоцький, можна побачити, що тимчасові іржаві опори на Подільсько-Воскресенському мосту продовжують демонтувати та прибирати з моста на вантажних судах. За час багаторічного будівництва тимчасові опори стали одними із символів переправи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Читайте также