У Києві змінять трамвайні маршрути: подробиці

Комунальники попередили про обмеження руху та зміну маршрутів

У Києві через ремонтні роботи на коліях змінять два трамвайні маршрути. Про це киян та гостей столиці попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

Київські комунальники ремонтують трамвайні колії на перетині вулиць Курнатовського та Сулеймана Стальського. Через це у столиці вночі 2 вересня змінять маршрути трамваїв №28 та №33К, повідомили у столичному підприємстві.

У "Київпастрансі" зазначили, що рух трамваїв по вулиці Курнатовського буде закрито з 00:20 до 04:50. Натомість маршрут трамваїв №28 організують від станції метро "Лісова" до бульвару Перова. До змін останнє відправлення трамваїв №28 за власним маршрутом від вулиці Милославська відбудеться о 23:20, а від станції метро "Лісова" — о 23:04.

Маршрут № 33К під час обмежень буде відправлятись від вулиці Петра Усенка до бульвару Перова. Останні відправлення трамваїв №33К за власним маршрутом від вулиці Сержа Лифаря о 00:02, а від вулиці Петра Усенка — о 23:22. Рух трамваїв №28 та 33К за власними маршрутами відновлять о 04:50.

Окрім того, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трасу "Київ — Бориспіль", яка з'єднує столицю і міжнародний аеропорт "Бориспіль", відкрили після капітального ремонту. Відомо, що після закінчення капітального ремонту дорожники продовжують монтаж освітлення на трасі. Після відкриття магістраль має максимальну пропускну спроможність. Водіям доступні по чотири смуги руху в обидві сторони.

Нагадаємо, у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено. Перший етап ремонту мосту розпочнали під проїжджою частиною. Окрім того, на Південному мосту ремонтуватимуть асфальтове покриття та замінять гідроізоляцію. Ремонтні роботи будуть вести у напрямку правого берега. Обмеження руху триватиме до 1 жовтня.

Читайте також, що на Трухановому острові закриють проїзд для злісних порушників правил дорожнього руху. Йдеться про водіїв, які постійно перевищують швидкісний режим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися