На одному з ринків Києва провели обшуки

Подробиці розповіли у столичній поліції

У Києві на території одного з ринків правоохоронці провели перевірки. Про це розповіли у пресслужбі столичної поліції, передають "Коментарі".

Поліцейські відпрацювали територію ринку у Солом'янському районі столиці задля перевірки іноземних громадян. Під час рейду правоохоронці виявили нелегальних мігрантів. Загалом документи перевірили у 27 іноземців. Виявилося, що четверо з них перебувають в Україні нелегально. Порушниками українського міграційного законодавства виявилися чоловіки 1973, 1987, 1988 та 1994 років народження. Їх доставили до столичного управління Державної міграційної служби.

В поліції зазначили, що відносно чотирьох іноземців склали адміністративні протоколи. Тепер ці іноземні громадяни мають повернутися до своїх країн у визначений законом термін.

Наприкінці серпня у кількох районах Києва поліцейські провели рейд хостелами, у яких шукали нелегальних мігрантів. Правоохоронці спільно з працівниками міграційної служби та міграційної поліції перевірили хостели у Шевченківському, Святошинському, Дніпровському та Солом’янському районах столиці. Під час рейду виявили та доставили до Державної міграційної служби столиці та Київської області понад сотню іноземних громадян, серед них — десять іноземців, які перебували на території України незаконно.

У липні під час відпрацювання Деснянського району Києва столичні правоохоронці виявили нелегальних мігрантів. Під час рейду на ринку "Троєщина" затримали дев’ять іноземців, які перебували в Україні незаконно

Читайте також, як у розважальних закладах Києва під керівництвом росіянина грабували іноземних громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися