Мер Києва показав нову локацію на Пейзажній алеї (ВІДЕО)

Віталій Кличко перевірив благоустрій нової зони відпочинку

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як тривають роботи зі створення нової локації на Пейзажній алеї. Відео з відвідування нової зони відпочинку очільник столиці оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі".

У Києві тривають роботи на другій черзі благоустрою Пейзажної алеї. Нова локація у зоні відпочинку в історичному центрі міста сподобається киянам та гостям столиці, переконаний мер Києва.

"Це взагалі нова локація. Там на сходах тривають роботи. До кінця тижня вони будуть закінчені. На цих сходах, де ми знаходимось з головним архітектором — паном Свістуновим — тут вже готово все. Через декілька тижнів будемо запрошувати вас. Це не реставрація — абсолютно нова зона, якої не було у Києві, та яка буде дарити багато позитивних емоцій кожному, хто її буде відвідувати", — прокоментував відео Віталій Кличко.

Пейзажну алею в Києві проклали по місцю розташування зритих оборонних валів Верхнього міста. Цю зону відпочинку у столиці створили у 1982 році під час підготовки до святкування 1500-річчя Києва. У 2018 році столична влада відкрила сходи з Пейзажної алеї на Поділ до урочища Гончари-Кожум'яки. Ця частина туристичного маршруту починається від сходів з Пейзажної алеї, які ведуть до Андріївського узвозу та Алеї художників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Троєщині відкрили повністю оновлений парк. Парк "Троєщина" розташований уздовж проспекту Шухевича. Його загальна площа складає понад 9,5 гектарів. На території зони відпочинку є три озера. Під час третьої черги благоустрою паркову зону створювали на площі майже 4,5 гектари.

Нагадаємо, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. 

Читайте також, що у Києві запустили швидкісні теплоходи по Дніпру до Канева.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

14 вересня 2021, 18:54

Виталий Кличко должен помнить всегда, что народ его мэром не назначал, никто тогда голосовать не ходил...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися