Неймовірні панорами Києва можна побачити з висоти (ВІДЕО)

Як змінюється центр столиці та що змінилось на Троєщині

У Києві тривають ремонтні роботи на вулицях, мостах та зонах відпочинку. Як змінюється столиця та як виглядає з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Панорами історичного центру Києва з Андріївською церквою, зняті з висоти, змінюють кадри проведення ремонтних робіт на вулиці Андріївській. На відео блогер Сергій Мухлинін також показав, як зараз виглядає річка Дніпро біля Подільского мосту. На водному полотнищі Дніпра видно значні зелені плями від водоростей.

 

На Південному мосту через ремонт щодня утворюються затори. Автомобільні черги тягнуться на кілька кілометрів. Як виглядає столичний трафік і як ремонтують Південний міст у Києві, можна подивитись з висоти.

 

Тривають будівельні роботи зі зведення Оболонського мосту. Зараз на споруді завершують зведення другої монолітної опори. Подивитись на осінні панорами Оболоні та зведення шляхопроводу можна з висоти пташиного польоту. 

 

Блогер Сергій Мухлинін побував й у великому парку на Троєщині. Благоустрій цієї зони відпочинку у Києві завершили нещодавно. У парку "Троєщина" з’явилися пішохідні та велосипедні доріжки, лави, клумби з квітами та альтанка у кримськотатарському стилі.

 

У центрі Києва також тривають масштабні роботи зі спорудження "Меморіалу жертв Голодомору-геноциду". Завершити реконструкцію другої черги будівництва планують до травня 2022 року.


Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися