З Києва до Кіровоградської області курсуватиме новий поїзд

Перевізник оприлюднив маршрут та розклад руху

З Києва до Кіровоградської області запускають регіональний поїзд. Новий маршрут анонсували в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, поїзд "Київ — Гайворон" курсуватиме з 5 жовтня, у зворотному напрямку — з 6 жовтня. Зі столиці поїзд відправлятиметься по вівторках, п’ятницях та неділях о 14:41 та прибуватиме до Гайворона о 00:11. З Гайворона регіональний поїзд курсуватиме по понеділках, середах і суботах з відправленням о 01:10 та прибуттям до Києва о 10:52.

Поїзд "Київ — Гайворон" проходитиме через станції Козятин-1, Вінниця, Гуменне, Вороновиця, Фердинандівка, Війтівці, Немирів, Сажки, Кароліна, Самчинці, Семенки, Ситківці, Криштопівка, Гайсин, Зятківці, Антонівка, Дукля, Орлик, Генрихівка, Джулинка та Ставки.

В "Укрзалізниці" також попередили, що у листопаді поїзд з Києва до Кривого Рогу змінить маршрут через ремонтні роботи на залізничних коліях. Ремонт розпочнуть на перегоні "Рокувата — Саксагань". В листопаді ремонтуватимуть дільницю від Кривого Рогу до станції П'ятихатки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом і Маріуполем планують запустити швидкісні поїзди "Інтерсіті". Для цього збудують дві нові залізничні магістралі. Проте для цього уряду потрібно вирішити проблему електрифікації майбутньої залізниці між Маріуполем і Покровськом, щоб нова залізнична магістраль стала придатною для швидкісних поїздів.

Нагадаємо, в Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". Роботи виконують за проєктом електрифікації ділянки залізниці "Васильків-1 - Васильків-2".

Читайте також, коли у Києві з’являться сучасні електрички.

 

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/699


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися