Комунальники готують Київ до сильних дощів

У столиці цими вихідними прогнозують різке похолодання і сильні дощі, тому комунальна корпорація "Київавтодор" вирішила заздалегідь підготуватися до негоди й посилила роботу по всіх районах столиці. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Синоптики кажуть, що сьогодні ввечері в Києві пройде сильний дощ і інтенсивні опади триватимуть всі вихідні. У зв'язку з цим, гідрослужби столиці посилили свою роботу, зокрема комунальники очищають колектори зливової каналізації, дощеприймальні колодязі й решітки водостоків. Також ремонтуються оглядові колодязі.

Повідомляється, що до початку опадів гідрослужби з технікою виїдуть на місця можливих підтоплень. За таким локаціями посилений моніторинг. Загалом підприємство має 91 одиницю спецтехніки та спецзасобів.

Жителів столиці попередили, що в разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині або тротуарах, варто звертатися до диспетчерської "Київавтодору": 284-74-19.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 17 вересня, в столиці пройде сильний дощ, температура повітря буде в межах 20-21 градуси. На вихідних, 18-19 вересня, в Києві різко похолодає, стовпчик термометра впаде до 17-14 градусів, пройдуть дощі. Опади будуть по всій Київській області.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що синоптики заявляють, що ситуація з забрудненням в Києві може погіршуватися. Причиною цього можуть стати природні явища та викиди промислових шкідливих речовин в атмосферу.

Читайте також, що жителів Київської області попередили про збільшення штрафів за спалювання листя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися